Room 108

Wellicht ben je al bekend met dit merk en wellicht is het nog helemaal nieuw voor je. Room 108 is hét nieuwe lifestyle merk, die meer zijn dan alleen een bankstellen fabrikant. Room 108 meubels zijn voor een brede doelgroep toegankelijk, door betaalbare prijzen en verschillende toffe en unieke meubelsoorten. Elk model bestaat namelijk uit vele elementen en kan in diverse afmetingen, stoffen en kleuren samengesteld worden. Zo kun je je eigen unieke bank samenstellen tegen een betaalbare prijs. In deze blog ga ik je iets meer vertellen over dit unieke lifestyle merk.

Room 108 banken

Create your own lifestyle.. dit is de slogan van dit lifestyle merk en dit vertaalt zich uitstekend terug in de unieke meubels. Room 108 banken zijn namelijk leverbaar in meer dan 700 verschillende kleuren en hierbij kun je ook nog eens de stof kiezen. Of je nou voor leer of stof gaat, dankzij de verschillende elementen krijg je altijd een bank die aan al jouw wensen voldoet. Een aantal belangrijke elementen die je hierbij in gedachten moet houden is de interieurstijl van je woning, de hoeveelheid licht die binnen komt vallen, je gezinssamenstelling en uiteraard je smaak. Veel zonlicht heeft bijvoorbeeld een andere werking op meubels dan weinig zonlicht. 

Proefzitten

Voordat je overgaat tot de aankoop is het van belang om de juiste feel met een bank te hebben. Het beleven van een meubelstuk is namelijk zeer belangrijk tijdens het aankoopproces. Bij de meeste meubelzaken heb je gelukkig altijd de mogelijkheid om de verschillende banken die je online ziet, te komen proefzitten. Op deze manier kun je de bank al lekker komen proberen en weet je zeker dat je het einde van de rit de goede bank hebt. Meer weten of ben je benieuwd welke opstelling van room 108, nou echt past bij jouw woning, klik dan op bovenstaande link.