In plaats van hun dromen te verwezenlijken, zijn er veel mensen die zelfs nooit een poging doen om daarmee te beginnen. Wat ze tegenhoudt, is dat ze het vaak te druk hebben met redenen te bedenken waarom zij hun dromen toch wel nooit zullen kunnen realiseren. Ik hoor dan zaken als; Ik heb daar geen talent voor, Ik heb daar geen geld voor, Ik weet daar te weinig van, Ik heb daar te weinig ervaring mee, Ik heb het al eens geprobeerd, Ik heb nooit eens geluk, Wie ben ik dan wel dat ik dit zelfs maar durf te dromen. Zo wordt de lijst een goede reden om er maar nooit aan te beginnen.

Bedrijfsruimte

Het jaar 2022 was voor mij een uitgelezen moment om een nieuwe start te maken, weg uit Haaksbergen en op naar de “grote” stad Enschede. Door het nemen van verschillende stappen was het voor mij mogelijk mijn doelstellingen te realiseren door er iedere dag aan te werken. De eerste stap is je doelen bepalen. Je leven wordt veel interessanter wanneer je hebt bepaalt wat je nu echt wilt. Ik besloot dat ik van mijn hobby kunst schilderen en dan met name abstracte portretten, mijn werk ging maken. Ik ging op zoek naar Beleggingspanden in Enschede. Ik had me voorgenomen dat er geen beperkingen meer zijn en dat ik nu eindelijk door ging pakken. Nadat ik al mijn doelen, eisen duidelijk, specifiek en gedetailleerd had opgeschreven, kwam de makelaar met een aantal potentiële panden. Na diverse bezichtigingen werd ik steeds enthousiaster en koos voor een pand aan de rand van het centrum. 

Woning gekocht

Ik werd ook steeds blijer van de fijne restaurantjes en terrasjes die ik regelmatig bezocht na een bezichtiging en genoot van de gezellige sfeer. Het deed me besluiten om niet alleen een kunstateliertje te kopen, maar dat ik ook in Enschede zou willen wonen. Ik ging op zoek naar een Makelaar in Enschede. Dagelijks geniet ik nu van een fijn uitzicht vanuit mijn appartement en het korte fietstochtje naar mijn geweldige atelier. Hoe lang had ik hier van gedroomd en nu had ik toch daadwerkelijk doorgepakt en deze grote stappen gezet. Moraal van dit verhaal? Leef je dromen! Als je het niet doet, blijf je je altijd afvragen hoe het zou zijn geweest!