Als je een aansteker voor in huis gaat kopen, wil je dat natuurlijk wel goed doen. Aanstekers zijn er in allerlei soorten, meerdere kleuren, diverse merken en ze hebben allemaal weer unieke eigenschappen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een van deze navulbare aanstekers. Om te weten welke aanstekers in huis fijn zijn, zetten we de beste voor je op een rijtje. 

De gasaansteker

De gasaansteker komt bijna in ieder huishouden voor. Het is dan ook een prettige en veilige aansteker voor alledaags gebruik. Waar de een hem vooral in de keuken gebruikt om het vuur aan te zetten, gebruikt een ander hem weer voor de kaarsen. Je kunt er alle kanten mee op. Het feit dat er bij de gasaansteker een afstand bestaat tussen de vlam en jouw hand, maakt hem extra veilig voor in huis. 

Gasaanstekers zijn er bovendien in veel verschillende varianten. Alleen al qua design kun je alle kanten op. Ze zijn er in verschillende kleuren en maten. Daarnaast zijn er zelfs varianten met een flesopener of extra luxe vormgeving. Wat verder nog een absoluut pluspunt is van de gasaansteker, is dat de aansteker vaak navulbaar is. 

Aansteker met kinderslot

Wonen er ook kinderen in huis? Dan is een aansteker met kinderslot een slimme optie. De aansteker werkt net als een normale aansteker, maar kan worden vergrendeld. Dit brengt een stuk veiligheid met zich mee. Je voorkomt dat kinderen de aansteker in handen krijgen en er gevaarlijke situaties ontstaan. Daarom is dit een van de beste aanstekers voor in huis. 

Aansteker met verlichting

Zoek je een extra functionele aansteker voor in huis? Dan kan ook een aansteker met verlichting handig zijn. In de aansteker zit een lampje gemonteerd. Vaak gaat het om een led lampje die je aan en uit kunt zetten. Zo heb je altijd wat licht bij je als je je aansteker meeneemt. In huis kan dat goed van pas komen. 

Elektrische aansteker

Thuis heb je altijd wel elektriciteit bij de hand, dus waarom dan geen elektrische aansteker? Dat kan een fijne aanstekers zijn voor in huis. In tegenstelling tot andere aanstekers, hoef je deze niet bij te vullen. Je laadt hem op in het stopcontact, in de meeste gevallen met een usb poort. In een korte tijd is de aansteker opgeladen en kan je hem gebruiken.