De zonnige zomerdagen komen eraan, waardoor de korte broeken en T-shirtjes weer uit de kast gehaald kunnen worden. Daarbij komt dat de ramen weer uren open kunnen staan, we buiten kunnen dineren en af kunnen koelen in de schaduw van de boom in de tuin. Wie echter niet beschikt over een airco en niet lijkt af te koelen van verfrissende drankjes, zal andere manieren moeten zoeken om verkoeling te vinden. Eén van de meest gekozen opties van de afgelopen jaren is dan ook wel het opblaas bubbelbad, waarin je in een mum van tijd bij kunt komen van een warme, drukke dag. Deze opblaasbare jacuzzi kent echter geen universele maat, want ze komen in een ruim aantal soorten en maten. Daarom is het belangrijk om je af te vragen welke versie van de opblaasbare jacuzzi het beste past in jouw achtertuin?

Het juiste formaat voor in de tuin

Opblaasbare bubbelbaden kennen doorgaans twee formaten, namelijk voor vier of zes personen. Wanneer jouw vriendengroep of familie dus groot is, is het sterk aan te raden om een zespersoons bubbelbad aan te schaffen om in jouw achtertuin te zetten. Echter, niet iedereen beschikt over de ruimte om een bubbelbad van dit formaat in de tuin te installeren. In dit geval is het dus beter om te kiezen voor de knussere variant, waarin je net zoveel plezier kunt beleven.

Bubbels door water- of luchtstralen

Niet alleen verschillen bubbelbaden van elkaar vanwege de diversiteit in afmetingen, maar ook bestaan er vele soorten en maten door het verschil in de manier waarop de bubbels gecreëerd worden. Allereerst kun je namelijk genieten van de bubbels gemaakt door waterjets, die een masserende werking hebben. Een tweede optie daarentegen is de bubbelervaring door luchtstralen, die de traditionele bubbels creëren. De keuze is hierdoor reuze, maar het uiteindelijke besluit hangt geheel af van jouw wensen en eisen.