Recent ben ik op zoek gegaan naar stapelblokken beton om mijn eigen plantenbakken mee te kunnen creëren in de tuin! Hier had ik iets over gelezen in een tuinmagazine, dat dat dé trend van 2020 is, en ik was er meteen in geïnteresseerd. Daarom ben ik op zoek gegaan naar stapelblokken van beton om vervolgens een plantenbak van te maken.

Stapelblokken van Betongoed

In het tuincentrum in de buurt kwam ik helaas geen stapelblokken van beton tegen. Op het internet juist heel veel aanbieders! Waaronder Betongoed. Daar las ik dat hun stapelblokken van topkwaliteit beton zijn gemaakt en zeer duurzaam. Ook zag ik dat ze ze in antraciet hebben. Iets wat ik altijd heel erg mooi vind, ook omdat je die kleur continu goed blijft zien! Tevens zag ik dat ze ze in vele verschillende formaten hebben. Ik ben direct gaan meten hoe groot ik mijn plantenbak wil hebben om te weten welke afmeting ik moet aanhouden voor de stapelblokken en hoeveel ik er nodig heb.

Plantenbak maken van betonnen stapelblokken

Zoals gezegd wil ik in mijn tuin graag een plantenbak maken. Na de stapelblokken gekocht te hebben bij Betongoed ben ik aan de slag gegaan. Het grote voordeel van het maken van je eigen plantenbak is naar mijn mening dat je zelf kunt bepalen hoe groot deze wordt aan de hand van de hoeveelheid bloemen / planten die je erin kwijt wilt kunnen. Het maken van de plantenbak ging nog relatief gemakkelijk! Grote voordeel is dat je het nog kunt corrigeren zolang je de stapelblokken niet vast hebt gemetseld natuurlijk. Inmiddels heb ik dat wel gedaan en ben ik zeer te spreken over deze betonnen stapelblokken. Ook kan ik Betongoed van harte aanbevelen als je op zoek bent naar betonnen product, zoals stapelblokken. Scherpe prijzen voor uitstekende kwaliteit.

Wil jij stapelblokken beton kopen? Klik hier.