Alles over voor je tuin? Gardena ook!

Je hebt vast wel eens iemand horen zeggen dat je de natuur vooral haar gang moet laten gaan. Is ook helemaal waar! Alleen kan je tuin best wel de nodige verzorging gebruiken om te voorkomen dat deze overwoekerd raakt en dat je gewassen droog komen te staan. Waar de natuur geen antwoord heeft, heeft Gardena dat wel!

Iedere tuinliefhebber komt op een gegeven moment wel met Gardena in aanraking,. Dat komt omdat het gereedschappen en accessoires voor nagenoeg iedere tak van sport op het gebied van groenverzorging. Het Duitse merk werd in 1961 in Ulm opgericht en veroverde sindsdien de markt. Vooroplopend op het gebied van innovatie en nooit de liefde voor tuinieren uit het oog verliezend heeft Gardena een onbetwiste succesformule opgebouwd. Kijk even mee naar de vele mogelijkheden die het merk te bieden heeft.

Bewatering

Een regenbuitje doet wonderen maar zeker in de zomer kun je hier vaak lang op wachten. Daarom is het beter om de bewatering van je tuin niet aan het toeval of de nukken van het seizoen over te laten! Gelukkig heeft Gardena alles op het gebied van bwatering voor je. Zowel onderdelen voor handmatige besproeiing als compleet geautomatiseerde systemen behoren tot je opties!

Gazononderhoud

Zowel de grenzen als het totaal oppervlak van je gazon moet worden bijgehouden. Daarom kun je kiezen uit vele verschillende maaiers, trimmers en scharen om je gras mooi kort te houden! Ook strooiwagens voor de voeding van je gazon van het merk Gardena worden aanbevolen door specialisten.

Bomen en struiken

Breekt de lengte aan? Dan is het hoog tijd om bomen, struiken en heggen van overbodige takken te ontdoen! Hiervoor maak je natuurlijk gebruik van een handige Gardena snoei- of heggenschaar, al dan niet elektrisch aangedreven. En vergeet bijlen en zagen niet voor het zwaardere werk!

Grond en bodem

Heb je scheppen, harken en drukspuiten om de bodem van je tuin mee te onderhouden nodig? Je raadt het al; ook hiervoor moet je bij Gardena zijn!

Het Duitse merk biedt nog veel meer gedetailleerde opties waarmee alle facetten van tuinonderhoud een stuk gemakkelijker worden. Is tuinieren je lust en je leven? Dan kun je niet om Gardena heen!