Wanddecoratie: wat hang jij aan de muur?

Heb je een kale muur in huis? En weet je niet zo goed wat je ermee aan moet? Dan is deze blog speciaal voor jou geschreven. Wij weten als geen ander hoe lastig het is om de juiste sfeer op de muur aan te brengen. Daarom geven we je in deze blog graag een aantal tips over wanddecoratie om je op weg te helpen.

Uniek behang

Of je nu voor retro, industrieel, romantisch, botanisch, pastel, stoer, lief of grafisch gaat: met behang kun je je werkelijk helemaal uitleven. Vandaag de dag zie je overal unieke prints op de muur. Maak het jezelf makkelijk en kies voor vliesbehang. Dit behang is stevig, rekt niet en makkelijk afwasbaar. Bovendien heb je geen behangtafel nodig, omdat je de muur zelf insmeert in plaats van het behang. Zorg dat het behang perfect is afgestemd op je meubels. Natuurlijke tinten en effen stoffen zorgen voor een harmonieus interieur.

Maak gebruik van je muren

Vandaag de dag werken we steeds vaker thuis. En daarom is het fijn om een werkplek te hebben die zowel ordelijk als gezellig is ingericht. De saaie kale wanden van je werkplek kun je voorzien van een stoer wandrek. Op dit wandrek kun je eenvoudig belangrijke boeken presenteren. Of voorzie de wand van een groot prikbord of magneetbord waarop je eenvoudig belangrijke afspraken of memo’s kunt ophangen. Zo kun je de wanden van je kantoor op een leuke manier voor praktische doeleinden gebruiken. Bezoek ook eens Kantoorruimtevinden.

Galerij aan de muur

Een leuke en eenvoudige manier om je interieur te veranderen is door een galerij aan de wand te creëren. Dit is een wand die je vol kunt hangen met de mooiste prints, foto’s en schilderijen. Zo hou je herinneringen aan die ene gave vakantie in leven. Of kun je jouw favoriete band uitlichten. Hou het bij één wand, zodat je de rest van je interieur rustig houdt. Zou je op iedere wand iets ophangen, dan zul je merken dat het al gauw druk wordt.