Een meubelmaker kan van je kamer iets moois maken. Een kast maken die naadloos wegvalt in de slaapkamer of dat ene tv-meubel maken die van wand tot wand loopt. Maar ook een kastenwand in de bijkeuken waar alles in past. Niks meer op de grond of in dozen opgestapeld. Nog niet overtuigd? Dan zijn hier meer redenen om te kiezen voor een meubelmaker.

Optimaal gebruik maken van de ruimte

Een meubelmaker benut elke vierkante cm van de ruimte. Schuine wanden en hoge plafonds worden optimaal benut door een meubelmaker. Hierdoor creëer je meer kastruimte dan bij normale kasten. Ook kun je de indeling volledig zelf bepalen. Hang je liever de polo’s en truien op een hanger? Dan kies je voor meer hangruimte in plaats van planken. Een kluis kan ook makkelijker in een op maat gemaakte kast verwerkt worden.

Werken met mooie en exotische materialen

Een meubelmaker maakt gebruik van schitterende materialen. De eettafel kan van elk houtsoort gemaakt worden. Ook kunnen speciale wensen makkelijker verwerkt worden. Je kan de eettafel laten maken van de dode boom uit je tuin. De boom kan duurzaam verwerkt worden tot een nieuw product.

Duurzaam bouwen

Een meubelmaker maakt meubels voor de duur van het huis. Een op maat gemaakte kast op de zolder of in de bijkeuken blijft totdat het huis verbouwd of gesloopt wordt. Zo is er minder verspilling aan meubels.

De meubelen vallen weg in de ruimte

In elke stijl kan de kast, tafel of keuken gemaakt worden. De servieskast kan bijvoorbeeld in dezelfde stijl gemaakt worden als de keuken. Zo creëer je eenheid in de ruimte. Ook kunnen kasten naadloos wegvallen tegen de muur. Zo krijg je een strakke ruimte en valt de kast weg in de ruimte.

Een meubelmaker denkt praktisch en is stijlvol. Een goede combi!