Top 7 woon-musthaves van dit moment

Van mooie interieurspullen worden we natuurlijk allemaal ontzettend blij. Maar wat zijn nu echt de woon-musthaves van dit moment. Woononline.nl deelt graag haar top-7 musthaves met jullie.

1. Grote keukentafel

Wanneer je een ruime woonkamer of eetkamer hebt, dan is een grote keukentafel echt een must. Aan een grote keukentafel kun je uitgebreid tafelen met de hele familie of lekker lang borrelen met je vrienden tot in de late uurtjes. Daarnaast zijn ze ideaal om aan te werken met je laptop.

2# Krukjes in alle soorten

Van krukjes kun je echt nooit genoeg hebben. Je kunt ze letterlijk overal en op alle mogelijke manieren inzetten. In de slaapkamer kan een hip krukje worden gebruikt als nachtkastje, terwijl het in de woonkamer bijvoorbeeld zorgt voor extra zitplaatsen. Heb je het even niet nodig? Dan kun je het krukje wegzetten als plantentafel. Ideaal toch zo’n multifunctioneel meubel?

3# Voldoende kasten

Opbergkasten komen in iedere ruimte van het huis wel van pas. Of het nu om de woonkamer, slaapkamer, hal of keuken gaat. In iedere ruimte heb je wel spullen die je graag wilt verstoppen, omdat je het niet nodig vindt om ze in het zicht te hebben. Denk bijvoorbeeld aan kleding, maar ook aan kleine pluralia. Door minder spullen en pluralia in het zicht te hebben kun je genieten van de rust in je interieur.

4# Kaarsen

Kaarsen zijn van die woonaccessoires die zeker niet mogen ontbreken in je woonkamer. Kaarsen kun je eenvoudig op een prachtig gouden dienblad plaatsen, maar ook kun je ze plaatsen in een speciale kaarsenstandaard. Deze vind je vaak in verschillende materialen, zoals hout en metaal.

5# Diverse verlichting

Verlichting in je interieur doet meer dan je zult verwachten. Licht is van invloed op onze stemming, maar ook op ons gedrag, alertheid en onze gewoontes. Een plafondverlichting is ideaal wanneer je alles goed wilt kunnen overzien. Terwijl een lampje op de kast met een kapje voor meer sfeer in je woonkamer zorgt. In de avond wil je natuurlijk een gezellige sfeer in huis creëren, zodat je lekker op de bank een filmpje kunt kijken of gezellig aan de tafel een bordspelletje kunt spelen.

6# Een relaxte leefbank

Een bank is vandaag de dag niet meer alleen bedoeld om op te zitten. Tegenwoordig vinden we het belangrijk dat we kunnen leven op een bank. We willen graag languit op een bank kunnen liggen als we dat nodig vinden. Soms werken we vanaf de bank met een laptop op onze schoot. En daarnaast vinden we het belangrijk dat we met meerdere mensen tegelijk kunnen zitten. Daarom mag een relaxte leefbank zeker niet ontbreken aan jouw interieur.

7# Een wandkleed

Een wandkleed? Jazeker, het mag weer! Maar dan natuurlijk wel alleen als het wandkleed trendy is vormgegeven. Of je nu op zoek bent naar een botanische sfeer of een abstract vormgegeven wandkleed, bij Woononline vind je het. Ook verkopen ze wandkleden van het populaire merk Urban Cotton.