Heeft u al een aantal jaren hetzelfde bed en bent u toe aan een vernieuwde bed, zoals een tweepersoonsbed, twijfelaar of een mooie boxspring ? Wilt u een bed kopen ? Koop uw bed in de winkel of online, het is verstandig om assistentie te hebben bij het kopen en uitkiezen van uw bed zodat u tot uw gewenste bed kunt komen.

Comfortabel bed

Een comfortabel bed is fijner om er op te liggen dan wanneer uw bed hard en niet comfortabel is. Vroeger was alles anders zegt men, u kent deze bedden wel, de meeste van ons hebben deze bedden vroeger ook gehad, dit zijn de modellen die alles behalve op een boxspring lijken, een ledikant / “normaal bed”.Metalen of houten constructies zijn de meest voorkomende. Deze bedden zitten daarom op gebied van prijs ook een stuk lager dan andere bedden. Kort gezegd zijn dit stapelbedden voor de gebruikers die niet al te veel geven om ligcomfort. Juist omdat dit soort bed in zoveel verschillende soorten en maten beschikbaar is zal dit bed met vrijwel elk interieur een match hebben.

De boxspring is een compleet geleverd slaapsysteem dat werkt met veren in zowel bedbodem als matras voor optimale comfort. Het slaapsysteem is volledig naar wens samen te stellen. De boxspring straalt luxe en comfort uit, bij een ledikant is dit minder. Een boxspring is vaak hoger dan een ledikant en heeft hierdoor ook extra uitstap gemak en is dus ook beter voor uw rug.

Rugklachten

Veel mensen hebben bij het opstaan last van rugpijn.Een goed matras geeft ondersteuning die je lichaam nodig heeft. Tijdens het slapen is het belangrijk dat je rug in een ontspannen en natuurlijke houding ligt, zeker als je rugklachten hebt. Als je op je zij slaapt, zoals de meeste mensen, moeten schouder en bekken kunnen wegzakken. Tegelijkertijd moeten nek en taille ondersteund worden. Een matras met verschillende hardheden is daarom aan te raden. Is je matras te zacht of te hard voor jouw lichaam, dan neemt de ruggengraat een onnatuurlijke positie aan en dit werkt rugklachten in de hand.