Design lampen brengen je interieur tot leven. En als je deze in de winkel koopt dan betaal je flink. Deze lampen, ontworpen door een designer, zijn onvergelijkbaar met standaard lampen, want ze fungeren met hun bijzondere en eigentijdse uiterlijk als een blikvanger in je interieur. Zelfs met één design lamp, boven je eettafel bijvoorbeeld, zal je inrichting direct opknappen. Door deze aparte vormgeving kan het ook lastig zijn om een design lamp uit te kiezen die past. Doe je dit verkeerd, dan heb je een hele dure lamp die in jouw interieur niet tot zijn recht komt. Eén van de tips die we je mee willen geven is dat design lampen online aanzienlijk goedkoper zijn. En met de rest van de informatie hier, schaf je vast de juiste aan.

Design lampen online niet minder van kwaliteit

Het is een feit dat je design lampen online voor soms wel 70 procent minder geld kunt kopen dan bij een winkel. En dat grote verschil in prijs komt niet door een verschil in kwaliteit. Design lampen worden vaak in showrooms opgehangen en daar wordt voor de beste presentatie gezorgd. Ook moeten deze showrooms worden gehuurd en moet er personeel worden aangenomen. Online winkels hebben deze uitgaven niet of nauwelijks, wat betekent dat de prijs van de producten omlaag kan. Je ontvangt dus een lamp die door een designer is ontworpen, zonder de hoge kosten die daaraan zijn verbonden.

LampTwist design lampen koop je online van de beste kwaliteit!

Pas de lamp aan op je interieur

Het is het mooiste als je design lamp bij je interieur past. Dat betekent dat je let op de kleur en de stijl. Waarschijnlijk heb je toen je je interieur samenstelde al bepaald welke hoofd- en accentkleuren je wilde gebruiken. Zorg ervoor dat de design lampen die je koopt daar ook bij passen. Verder is je interieur vast in een bepaalde stijl uitgevoerd, zoals modern, klassiek, industrieel of landelijk. Het is mooi om een design lamp uit te kiezen in dezelfde stijl. Soms kan het interessant zijn om een contrast aan stijlen in je interieur toe te voegen, maar daar moet je dan wel een getraind oog voor hebben. Het is beter om het zekere voor het onzekere te nemen.

Een lamp met de juiste vorm

De vorm van de lamp bepaald ook hoe deze in je interieur past en hoe deze bij je plaatsing past. Design lampen worden uitgevoerd in een verscheidenheid aan vormen en dat maakt ze ook zo uniek. Maar als je een bollamp boven een eettafel plaatst, dan weet je dat de verlichting niet erg plaatselijk zal zijn. Het is dan beter om een lange lamp te kiezen in de vorm van de tafel die het grootste gedeelte van de eettafel wel verlicht. Er zijn design lampen die als hoofdverlichting, als sfeerverlichting en als plaatselijke verlichting kunnen fungeren. Kies de juiste uit voor de functie die jij in gedachten hebt en bestel je design lampen online. Je krijgt dan de beste prijs/kwaliteit verhouding en een uniek interieur.