Interieuradvies Drenthe kan helpen bij de samenstelling van jouw nieuwe interieur. Natuurlijk is het zelf inrichten van een woning het leukste dat er is, zeker als die woning je eigen woning is. Het indelen met de meubels die je hebt zodat de ruimte ook echt een ruimte wordt waar jij je prettig voelt. Maar als je geen ruimtelijk inzicht hebt of je hebt geen idee wat je nog aan zou kunnen of moeten schaffen om het gezellig te maken dan kun je de hulp inroepen van een expert. Bij interieuradvies Drenthe worden allereerst jouw woonwensen én woonruimte geanalyseerd. Deze eerste kennismaking is geheel gratis en hier wordt bekeken of jouw woonwensen en ons aanbod bij elkaar passen. Bij deze eerste kennismaking kun je al zo veel mogelijk foto’s van je interieur meenemen en een plattegrond aanleveren van jouw woonkamer. Daar gaat onze adviseur dan mee aan de gang. 

Een 3D schets van jouw interieur bij interieuradvies Drenthe

Aan de hand van de plattegrond van jouw kamer of kamers en foto’s van de huidige inrichting en van de aangekochte meubels kan al veel worden bereikt. De stijl die bij jou past wordt bepaald door samen vast te stellen van welke kleuren en materialen je houdt. Zo wordt de sfeer bepaald die bij jou past. Wanneer alle woonwensen in kaart zijn gebracht worden alle gegevens die aanwezig zijn in de 3D software ingevoerd. Daarvoor wordt de plattegrond van jouw kamer of kamers gebruikt waarbij de maten worden ingegeven. Ook de foto’s zijn van het huidige interieur en van de meubels en andere zaken die inmiddels zijn aangeschaft worden ingevoerd. Doormiddel van een 3D voorstelling wordt zichtbaar gemaakt wat de adviseur voor ogen heeft. 

Interieuradvies voor jouw kamer in 3D op een beeldscherm van 200 x 150

Bij de tweede afspraak met interieuradvies Drenthe, kom je naar het ontworpen interieur van jouw kamer kijken in 3D op een beeldscherm van 200 x 150. Door het grote scherm en de 3D beelden krijg je een goed beeld van hoe jouw nieuwe interieur eruit komt te zien. Hierbij nemen we alle details met je door. Wil je nog het een en ander wijzigen dan doen we dat ter plaatse. Aan de hand van het advies kun je ook gelijk meubels of accessoires bestellen. Je krijgt niet alleen advies over het plaatsen van bestaande meubels in een nieuwe ruimte maar ook bij de aanschaf van nieuwe meubels voor een bestaande ruimte. Je kunt advies krijgen over de hele stijl van de kamer of kamers die je wilt aanpassen. Van plafond, wanden, raamdecoratie, vloeren tot meubels en accessoires!

Advies voor iedereen, voor elke ruimte én voor elk huistype

Interieuradvies Drenthe kan je advies geven bij de inrichting van jouw woning. Of het nu gaat om een appartement, een groot herenhuis of een woonboot, er staat een deskundig team klaar om jou te adviseren. Je bepaalt zelf of je het advies opvolgt. Wil je de stijl van de ene kamer doortrekken naar de rest van het huis, wil je een strakke inrichting of juist niet? Wil je dat een klein huis groter lijkt of wat meer warmte in een groot huis aanbrengen. 

Vraag gerust bij Wiechers Wonen om advies en ervaar op een enorm beeldscherm wat de mogelijkheden zijn bij jouw woonwensen.