Tegels kunnen in vele kamers in je huis, ze geven net die extra touch aan de kamer. Tegels komen in zo ongelofelijk veel verschillende kleuren, soorten en maten. Voor ieder huis en elke interieurstijl, hoe uniek ook, is wel een passende tegel te vinden. Klassiek en landelijk in een tegel, dat zijn handvorm tegels. Deze tegels zijn authentiek door hun golvende effect en hun glazuurlaag. Ze staan vooral erg goed in de keuken en badkamer. De naam handvorm komt door het golvende effect en de randjes van de tegels, hierdoor lijkt het namelijk net of ze met de hand gemaakt zijn. Handvorm tegels hebben de voordelen van keramische tegels, zoals makkelijk schoon te maken en krasvrij. Daarom zijn het ook zulke populaire tegels. Ze zijn in allerlei leuke kleurtjes verkrijgbaar en staan in iedere badkamer heel leuk. Een mix van klassiek en landelijk en beschikbaar in veel kleuren, en met de fijne voordelen is het een tegel voor iedereen.

Unieke tegels in je badkamer of keuken

Handvorm tegels zijn uniek door hun golvende effect en glanzende glazuurlaag. Dit maakt ze ook zo geschikt voor in de keuken of badkamer. Het is een tegel met zowel een klassieke als landelijke uitstraling. Doordat ze in zoveel kleuren beschikbaar zijn zouden ze eigenlijk in elke stijl badkamer goed staan. Ze zijn ook verkrijgbaar in veel maten en patronen, dus je kunt zo goed als zelf bepalen hoe ze staan in je badkamer of keuken. Het aanbod is erg ruim door al die verschillende soorten handvorm tegels.

Tegels combineren in je interieur

De tegels komen in zoveel verschillende soorten, maten, kleuren en patronen dat ze in iedere interieurstijl zouden staan. Ze kunnen dus goed gecombineerd worden in huis met alle andere dingen in huis. Tegels met elkaar combineren kan natuurlijk ook nog, zo kun je een mooi patroon creëren. Handvorm tegels zijn wandtegels, dus voor op de muur. Het beste staan ze in de badkamer of keuken, mede door de glazuurlaag. Je kunt gaan voor een leuke kleur en de rest van het meubilair simpel houden of een mooie chique witte muur en een leuke kleur vloerkleed of accessoires. Alles is mogelijk en je kunt het zo gek niet bedenken, uiteindelijk moet je je er thuis voelen. Handvorm tegels kunnen echt leuk gecombineerd worden in ieder geval!

Handvorm tegels kopen

Handvorm tegels kopen doe je bij een tegel aanbieder natuurlijk, hier kun je het beste jouw nieuwe tegels bestellen. Het bestellen van tegels kan soms best moeilijk zijn, maar dat hoeft niet. Laat je helpen in de showroom of op het internet. Het berekenen van hoeveel tegels je nodig hebt kan ook lastig zijn, maar als je de maten opmeet en aan de verkoper laat zien moet het vast goedkomen. En anders kun je makkelijk zelf berekenen hoeveel tegels je nodig hebt. Het is altijd handig om zo’n 10% extra te bestellen, dit in verband met snijverlies en breekgevaar. Dan heb je zeker weten genoeg tegels en kom je niet te kort tijdens het betegelen. Kun je niet kiezen uit alle tegels in het aanbod? Kijk dan eens op internet of in de showroom naar handvorm tegels en laat je inspireren. Specialisten laten kijken en advies laten geven kan ook fijn zijn.