Een behang stijl dat modern is en goed past bij de tijd is vaak de prioriteit van de consument. Toch is dit niet altijd eenvoudig, want iedereen heeft natuurlijk een eigen smaak. Om de juiste behang stijl uit te vinden moet je een aantal vragen stellen: welke kleuren vind ik mooi? Welke design spreekt mij het meeste aan? Welke kant wil ik op? De antwoorden op deze vragen geven je een helder beeld over welke richting je op wilt. Wil je liever een rustgevend design of meer stijlvol en uitdagend?

Als je het ontwerp volledig wilt overlaten aan de tijd van tegenwoordig dan zul je toch voor wat fellere kleuren moeten gaan, in combinatie met achromatische kleuren. Deze combinatie is tegenwoordig een trend, niet alleen met behang, maar ook met meubels en objecten. Tevens is marmer behang ook een behang stijl die je vaker terug ziet komen aan de wanden. Dit geeft een mooi en soms wel natuurlijk effect aan de muur, afhankelijk van de achtergrond en de kleuren.

Ook is tegenwoordig fotobehang erg populair. Een levensgrote afbeelding in je kamer als wandbekleding maakt het erg persoonlijk en innovatief. Je kunt voor een eigen gemaakte (of uitgezochte) afbeelding gaan, maar ook gewoon voor een van onze designs op onze website. 

Wil je meer weten over de verschillende behang stijlen of wil je inspiratie op doen? Neem gerust een kijkje op onze website: BehangDeals.nu en ontdek onze ruime assortiment behangrollen en gereedschap.