3 populaire interieurtrends in 2019

Het leuk inrichten van je huis is niet voor iedereen weggelegd. Het moet allemaal goed bij elkaar passen, binnen je budget vallen en ook nog eens in stijl zijn met de laatste interieurtrends. Dat laatste is iets wat ieder jaar weer veranderd. Er komen jaarlijks nieuwe trends naar voren die je in veel huiskamers terugzien. Wij zetten een 3 van deze populaire interieurtrends voor je op een rij.

Ronde vormen

Één van de interieurtrends van 2019 is het gebruik van ronde vormen in je huis. Waar de afgelopen jaren veel vierkante meubels en accessoires verkocht werden, is rond weer helemaal hip. Denk hierbij aan ronde tafels, stoelen met ronde leuningen of een mooie ronde lamp boven de eettafel. Groot voordeel van deze trend is dat de ronde vormen prima te combineren zijn met andere populaire woontrends.

Kleuren uit de natuur

De kleur groen komt weer helemaal terug in de woonkamer van 2019. Groen is een frisse en natuurlijke kleur, en is op veel verschillende manieren terug te halen naar jouw woonkamer. Planten en bloemen zijn daar natuurlijk een bekend voorbeeld van, maar ook via kleine accessoires als kussens en kaarsen. Wil je graag nog een stapje verder gaan, dan zou je kunnen kiezen voor een behang met planten of bloemenprint. Een tropisch behang kan een leuke toevoeging zijn aan jouw woonkamer.

Gepersonaliseerde poster

Niet schilderijen, maar posters zijn tegenwoordig dé manier om wat extra sfeer in je huiskamer te brengen. Een poster die mooi ingelijst is en een mooie plek krijgt bij jou aan de muur, brengt vaak meer sfeer dan een schilderij. Een overtreffende trap van een mooie poster is een gepersonaliseerde poster. Hoe gaaf zou het zijn om een poster van iets wat jij belangrijk vind, bijvoorbeeld het dorp of de stad waar je woont, verwerkt is in een prachtige poster? Steeds meer designers werken dit graag voor jou uit, om jou iets moois voor aan de muur te geven.