Of u nu uw woon- of bedrijfsruimte wilt renoveren, massief hardhouten vloeren zijn een betrouwbare en aantrekkelijke keuze. Er wordt gezegd dat het een gevoel van duurzaamheid aan interieurs geeft en het is al eeuwenlang een populaire keuze voor vloeren. Naast traditie vind je hieronder meerdere redenen waarom massief hardhouten vloeren een goede keuze zijn voor uw project:

Eenvoudige installatie voor mensen met ervaring
Hardhouten vloeren van hoge kwaliteit zijn speciaal gefreesd om een ​​uniforme en stabiele pasvorm te garanderen. De keuze tussen afgewerkte en onafgewerkte hardhouten vloeren is daarbij natuurlijk een belangrijke factor. Het leggen van kant-en-klare hardhouten vloeren is aanzienlijk eenvoudiger en goedkoper.

Gemakkelijk schoon te maken
Hardhouten vloeren zijn heel gemakkelijk schoon te maken, omdat ze niet veel vuil, stof en puin ophopen. Een wekelijkse reinigingsprocedure omvat stofzuigen, dweilen en de vloer droog houden. Dat is het!

Hoogwaardige uitstraling
Samen met een elegante, hoogwaardige esthetiek bieden hardhouten vloeren de warmte, schoonheid en waarde van hout, dat nooit uit de mode raakt. Van hardhouten vloeren wordt ook gezegd dat ze een ruimtelijk uiterlijk geven, waar ze ook worden geïnstalleerd.

Sterkte en duurzaamheid
Hoogwaardige hardhouten vloeren die in de oven zijn gedroogd, vervaardigd, geïnstalleerd en afgewerkt volgens bepaalde normen, kunnen generaties lang meegaan. Hardhouten vloeren van hoge kwaliteit zijn bestand tegen actieve werkruimten en zwaar voetverkeer, zijn sterk, slijtvast en gaan lang mee. Esdoornvloeren staan ​​bekend als een van de sterkste, met een uitstekende schokabsorptie.

Een geweldige langetermijninvestering
Het kiezen van een houten vloer verhoogt de waarde van uw eigendom. Het is een geweldige investering op lange termijn en kan zelfs een sterk argument voor wederverkoop worden, omdat het de initiële installatiekosten van de vloeren overtreft. Het maakt ook een snellere verkoop mogelijk en brengt hogere prijzen op het moment van wederverkoop.

Verscheidenheid
Hardhouten vloeren bieden een breed scala aan uitstralingen. Er zijn veel kleuren, stijlen, beitsen en soorten beschikbaar, van het lokaal verkrijgbare hardhout, walnoot en kersen tot de duurdere exotische hardhouten vloeren, zoals Braziliaans tijgerhout en mahonie. Daarnaast kunt u kiezen tussen voorgelakte en onafgewerkte hardhouten vloeren. Hoe divers en uniek uw behoeften ook zijn, er zijn veel opties voor hardhouten vloeren.

Betere akoestiek
Een goed gelegde hardhouten vloer geeft nooit holle geluiden of trillingen.

Gezonde luchtkwaliteit binnenshuis
Deze vloeren zijn een gezonde keuze voor binnen omgevingen. Het heeft geen vezels, voeglijnen of reliëf die stof, pollen, deeltjes, huidschilfers van dieren en allergenen die voorkomen bij tapijten kunnen vasthouden. Ze zijn de beste vloerkeuze voor mensen met allergieën en dragen bij aan een gezondere luchtkwaliteit binnenshuis.

Bron: stylishcolors.eu