Een gietvloer past overal in huis

Ga jij een nieuw huis bouwen of ben je van plan om te verhuizen naar een ander bestaand huis? Één van de eerste dingen waar je over na moet gaan denken is de vloersoort. Een vloer is namelijk erg van invloed op de sfeer die er in het huis hangt. Een steeds vaker gekozen vloersoort is de gietvloer. Niet alleen vanwege het praktische gemak en de mooie kleuren die tegenwoordig te kiezen zijn, ook vanwege de veelzijdigheid.

Niet alleen de huiskamer kan uitermate geschikt zijn voor een gietvloer, ook andere ruimtes in uw huis kunnen mooier en praktischer worden wanneer er een gietvloer wordt aangelegd. Met de verschillende afwerkingsmogelijkheden die er zijn voor een gietvloer, kan een gietvloer zowel binnen als in de buitenlucht worden aangebracht. Denk aan een deel van uw oprit bijvoorbeeld.

Overal in huis

Het is erg handig en makkelijk wanneer de vloer in je huiskamer mooi, praktisch en onderhoudsvriendelijk is, want dat is precies wat een gietvloer is. Maar dat geldt niet alleen voor je huiskamer. Ook de garage is er uitermate voor geschikt. In de garage wordt nogal eens gemorst. Er wordt hard gewerkt en dus zal er ook regelmatig schoongemaakt moeten worden. De gietvloer is er dus perfect voor! Maar ook in de slaapkamer, op zolder of zelfs in de badkamer zou een gietvloer helemaal niet misstaan.

Over een gietvloer kan uw gietvloer specialist een speciale coating aanbrengen, waardoor de vloer helemaal waterdicht wordt. Voor een badkamer is dat natuurlijk ideaal. Dat zorgt ervoor dat een gietvloer ook prima gebruikt kan worden als vloer in uw doucheruimte. Bijkomend voor is dat deze vloersoort zeer eenvoudig te onderhouden is en ook nog eens in vele kleuren te verkrijgen is. Mede daardoor zou deze vloer voor u een ideale optie kunnen zijn.