Dit zijn dé zomertrends van 2019

Staat jouw zwembad al klaar of moet je hem nog opzetten? In de zomer is er in ieder geval niets fijners dan een duik nemen in het zwembad. Maar wat is er dit zwembadseizoen helemaal hot? We vertellen je graag meer over de zomertrends van dit jaar.

Dag flamingo, hallo mopshond!

Vergeet de opblaas flamingo en de eenhoorn: dit jaar maak je de blits in het zwembad met een honden- of kattenfloat. Hoe leuk is het om lekker te drijven op een mega luchtbed met het gezicht van een mopshond of een Britse korthaar? Als dierenliefhebber mag deze realistische fun float natuurlijk niet ontbreken in het zwembad.

De Dog of Cat face Island van Intex is groot genoeg om lekker op te relaxen maar niet zo groot dat je niet meer in het zwembad past ? Bij de oortjes van je nieuwe honden- of kattenvriend zijn handvaten bevestigd waaraan je je stevig vast kunt houden. Wij zijn er zeker van: deze fantastische opblaas hond en kat zijn de hit van deze zomer.

In weer en wind: zwembad met overkapping

De nieuwkomer op het gebied van zwembaden en dé zomertrend voor in de tuin is het zwembad met overkapping. De koepel helpt zonnewarmte vasthouden; een duurzame manier om het water te verwarmen dus. Daarnaast hoef je dankzij de overkapping het zwemmen met ons wisselvallige Nederlandse weer nooit meer uit te stellen, hoe fijn is dat!

Ons favoriete zwembad voor dit seizoen is toch wel het Exit Stone zwembad. Het ruime bad geeft genoeg ruimte en is standaard voorzien van een kindveilige zwembadtrap. Het stoere steen- of houtpatroon aan de buitenzijde maakt het een echte blikvanger in de tuin. De kap van het bad afhalen is ook geen probleem, je doet het in een handomdraai.

Eindeloos waterplezier met de waterbaan

Is een zwembad in de tuin geen optie of vind je het te veel gedoe? De waterbaan is deze zomer terug van weggeweest. Ideaal voor bijvoorbeeld bij opa en oma of als je niet genoeg plaats hebt voor een zwembad. Je bepaalt namelijk zelf hoe de waterspeelbaan komt te staan. Eén ding is zeker: de (klein)kinderen kunnen zich urenlang vermaken met deze zomertrend.

Onze Aquaflow waterbaan bestaat uit bakken met sluizen en verschillende waterniveaus. Wist je dat een waterspeelbaan kinderen al op jonge leeftijd leert over waterstromen en de creativiteit en fantasie prikkelt? De baan is verkrijgbaar in verschillende formaten, voor iedere tuin en leeftijd is er een geschikte variant te vinden. Genoeg reden om deze zomer te kiezen voor spetteren en spelen als het aan ons ligt.

Zo, met deze zomertrends ben je helemaal klaar voor dit zwembadseizoen. Welke trend vind jij het leukst? We horen het graag van je. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Veel zwemplezier!