Dit is waarom je moet kiezen voor een Beton-Ciré vloer

Steeds meer mensen gaan voor een Beton-Ciré vloer, en gelijk hebben ze! Want naast het feit dat het er prachtig uitziet, is het ook nog eens heel erg functioneel. Met een Beton-Ciré vloer sla je dus twee vliegen in één klap. Twijfel je nog? We zetten alle voordelen van een Beton-Ciré vloer voor je op een rij.

Toe te passen door het hele huis

Het belangrijkste voordeel van een Beton-Ciré vloer is dat hij volledig naadloos is. Dit betekent dat je geen enkele moeite hebt met schoonmaken, maar ook dat je deze vloer overal in je woning kunt toepassen. Of je nu in de badkamer, keuken of woonkamer een Beton-Ciré vloer wilt: het is allemaal mogelijk. Dit wordt ook mogelijk gemaakt door de samenstelling van Beton-Ciré, dat bestaat uit cement en vloeibare hars. Met deze vloer heb je in de badkamer geen last van schimmel.

Lekker makkelijk schoonmaken

Een Beton-Ciré vloer is gemakkelijk schoon te maken. Dankzij de naadloze vloer kun je zonder enkele moeite een stofzuiger of dweil over je vloer halen. Ook in de badkamer heb je geen last van voegen die je extra goed schoon moet houden. Het gladde effect van Beton-Ciré zorgt ervoor dat schoonmaken nog nooit zo makkelijk ging!

Slijt- en watervast

Een ander voordeel van Beton-Ciré is dat de vloer slijtvast is. Dankzij een transparante topcoat is je vloer beschermt tegen invloeden van buitenaf zoals vlekken, krassen en zelfs water. Deze waterdichte coating maakt het dus een veilige vloer waar je nog heel lang van kunt genieten. Natuurlijk moet je hem wel goed verzorgen en regelmatig schoonmaken, maar je vloer is wel beschermd tegen allerlei invloeden van buitenaf.

Geschikt voor iedere stijl

En natuurlijk is het ook belangrijk om te weten: past een Beton-Ciré look wel bij mijn stijl? Het antwoord is: ja! Dankzij de gladde en natuurlijke look van Beton-Ciré kun je de vloer in iedere stijl toepassen, of deze nou modern, landelijk, romantisch of bohemian is. Daarnaast is de vloer beschikbaar in meerdere kleuren, zowel licht als donker. Zo kun je precies kiezen wat bij de rest van je inrichting past. Beton-Ciré geeft een stoere en stijlvolle look aan je woning.