Een nieuwe bank, een poef, een fauteuil of een tafel: bij Design on Stock meubels kun je deze allemaal krijgen. Dit meubelmerk komt uit Nederland. Het ontwerpen wordt in Nederland gedaan zowel als het samenstellen en alles is in eigen beheer. Dat heeft als gevolg dat Design on Stock meubels van ongekende kwaliteit zijn en dat als er problemen zijn, het merk altijd zelf verantwoordelijk is en dit ook neemt. Dat geeft jou zekerheid en gelukkig is er met Design on Stock meubels nagenoeg nooit wat aan de hand. Van dit Nederlandse merk kun je alleen maar het beste verwachten.

De Design on Stock meubels ontwerpers

Design on Stock werkt met een team van zeven Nederlandse ontwerpers en deze zorgen er samen voor dat het assortiment fris en actueel blijft. Bekende namen zoals Frederik Rolijé, Roderick Vos en Marike Andeweg zijn dan slechts enkele voorbeelden van. De Design on Stock meubels zijn dankzij hen duidelijk herkenbaar en eigentijds en het blijft niet bij meubels alleen. Bij Design on Stock schaf je alles aan voor de woonkamer en eetkamer en zal je deze tot in de puntjes kunnen inrichten.

Een breed assortiment

De Design on Stock meubels bestaan onder andere uit fauteuils, zitbanken, poefs, tafels en krukken. Behalve dat ontwerpen ze ook schitterende wandelementen, kussens, dienbladen en vele andere accessoires waarmee je je Design on Stock meubels verder uit kunt breiden. De fauteuil Nosto, bijvoorbeeld, is op zichzelf al indrukwekkend genoeg, maar je kunt er ook een voetensteuntje en een nekkussen bij doen, of hem kantelbaar laten maken. De BimBom krukjes zijn ook multifunctioneel en ideaal te combineren voor een speelse zithoek of aan te schuiven bij de eettafel. Ook voor kleine ruimtes zijn er Design on Stock meubels te vinden.

Stel zelf je bank samen

Misschien wel de meest indrukwekkende van alle Design on Stock meubels is de Aikon bank. Dit is niet zomaar een bank, maar hij bestaat uit een aantal verschillende elementen die je als puzzelstukken in elkaar kunt plaatsen. Zo kun je voor een kleine woonkamer een ruimtebesparende bank samenstellen, terwijl je bij een grote woonkamer flink aan het schuiven gaat. De elementen zijn te koppelen en ook los te plaatsen, dus er is altijd de mogelijkheid om je interieur te veranderen. Uiteraard bestel je er ook een aantal mooie kussens bij, zodat je heerlijk kunt zitten, loungen of zelfs slapen. De Aikon bank is echt een lust voor het oog, bijzonder praktisch en daarbij ook in elke kamer in te passen.

Zoek een showroom op

Ben je overtuigd van Design on Stock en wil je de Nederlandse designwereld steunen, dan ga je naar een showroom waar ze deze schitterende meubels laten zien en verkopen. Je kunt ze dan zelf voelen, uitproberen en beoordelen voordat je een aankoop doet. Je zult niet worden teleurgesteld, want voor elk interieur is er een Design on Stock meubel te vinden dat past. Je kunt de verleiding vast niet weerstaan.